fbpx

Om Facility & Health

Lysten til at gøre det bedste bor i alle opgaver

Når jeg har kaldt min forretning for Facility & Health, er det, fordi det er her, mit hjerte er.

Jeg har en baggrund i store nordiske og europæiske virksomheder. Facility management services har været omdrejningspunktet i hele min karriere. Her har jeg arbejdet med at skabe og vedligeholde serviceløsninger såsom tekstilservice, kantinedrift og kontorforsyning.

I 25 år har jeg på denne måde arbejdet i maskinrummet af facility management, og med min store viden fra dette arbejde kan jeg gennemskue både behov, samarbejde og løsning, uanset om I er en privat eller offentlig virksomhed.

En anden del af mit arbejde består i sundhedsrådgivning med fokus på begejstringen for det gode liv. Jeg har altid haft en passion for fødevarer og sundhed, ligesom forskning og studier har haft min store interesse. Jeg har set gentagne eksempler på, hvordan basal sundhed og livsstil kan forbedre menneskers velbefindende. Derfor har jeg også lyst til at hjælpe dig til en øget livskvalitet.

Jeg sætter en stor ære i et tæt og ærligt samarbejde og glæder mig til, at bruge min erfaring til at hjælpe dig og jer effektivt.

Velkommen til Facility & Health.