fbpx

Når mad er medicin

Spis dig rask og opnå mere energi og velvære i dit liv

Jeg har altid haft en brændende interesse for sundhed. I de sidste mange år har jeg deltaget på  kurser, workshops, foredrag, boot-camps og ikke mindst læst mig gennem stakkevis af faglitteratur indenfor området. Det motiverer mig i den grad hvordan din basale livsstil kan spille en afgørende faktor for dit helbred.

Senest har jeg suppleret min viden med en ‘certificering i intelligent mad’ fra Louise Bruuns Akademi hvor antiinflammatorisk livsstil var omdrejningspunktet. Derudover er jeg ‘certificeret Umahro sundhedsrådgiver’ med en lægeeksamineret uddannelse fra Umahro Cadogan. Umahro Cadogan og læge Pia Norup er også kendt fra TV2 programmerne ‘kan man spise sig rask’.

 

Ny livsstil 1:1

Livsstilssygdomme såsom forhøjet blodtryk og kolesterol, søvnproblemer, svingende blodsukker, fordøjelsesproblemer, ondt i led, udslet og manglende energi er dagligdagen for mange danskere. Det vil jeg meget gerne gøre op med.

Jeg tager udgangspunkt i din situation og hvordan du kan få langt mere vitalitet, glæde og energi. Sammen lægger vi en plan, som du bliver glad for. 

Hvordan foregår det?

Første gang vi mødes har jeg brug for din helbredshistorie. Hvor er du i livet, hvad har du med dig og er du klar til de nødvendige forandringer?. Derefter skræddersyr vi en plan til dig og din hverdag, hvor vi tager udgangspunkt i basal sundhed og herunder KRAMSS faktorerne. Et typisk forløb vil være, at vi mødes 3 -10 gange.

Kan du mærke livet kalde? Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan du kommer videre og får den fremtid, som du fortjener.

 

Foredrag

Min vej til din og jeres sundhed kan også bookes som et inspirerende foredrag. Temaet kan tilpasses efter behov, men der vil altid blive taget udgangspunkt i basal sundhed og hvordan du kan ‘spise dig rask’.

#Spisdigrask #Nårmadermedicin #Detselvhelbredendemenneske

Kontakt