fbpx

Facility services der giver værdi

Kantinedrift

At mødes i kantinen skal gerne være et af dagens højdepunkter. Er det også sådan hos jer? Trænger jeres kantine til fornyelse eller skal nuværende løsning optimeres? Kan kantinen udnyttes mere effektivt? I tilbydes gennemgang af koncept, kontrakt og muligheder for kvalitetsløft. Facilitering af tilbudsrunde.

Tekstilservice

Hvad ville en effektiv gennemgang og dermed optimering af jeres tekstilservice betyde for jer? Kan I gennemskue jeres faktura, kontrakt og løsning? Arbejdsbeklædning, måtter og linned. I tilbydes facilitering af tilbudsrunde.

Kontorforsyning

Gennemgang af virksomhedens kontorforsyning med henblik på optimale løsning for jer.

Planteservice

Det grønne miljø er i dag blevet en del af enhver virksomheds indretning. Det er en fryd for øjet og indeklimaet. Kan I gennemskue jeres løsning? Service- eller leasingaftale? Beplantning som en integreret del af indretningen. I tilbydes gennemgang af løsning for optimering.

Møbler og indretning

Et godt arbejdsmiljø kan mærkes på bundlinjen. Her spiller den intelligente indretning og møblement ind. Få en gennemgang af jeres lokaler/domicil for optimering og fremtidsmuligheder. Facilitering af tilbudsrunde

Kaffeløsning

Kaffen betyder mere end man regner med og er i høj grad et samlingspunkt! Kaffen er kærkommen til den uformelle samtale, til møder og til dagens pauser. Har jeres behov ændret sig over tid eller trænger jeres løsning til et løft? Har I den optimale kaffeløsning i dag?

Opnå markante optimeringer og spar interne ressourcer

Få en gennemgang af jeres facility services